Doorzoek de website


Contact

Red hats Society Maaseik
Markt 48, 3680 Maaseik

Agenda 2016

19-01-2016 23:59

Donderdag 18 februari naar de kunstgalerie Defauwus in Heerlen vertrek 14.00 u aan Hotel van Eyck, Lea zorgt voor deze uitstap

Dinsdag 15 maart : schilderworkshop geven door Jeanne Jans uit Weert in Hotel van Eyck aanvang 14.00 u

Dinsdag 26 april: met de cabrio naar Zuid Limburg en brengen een bezoek aan de Carishof te Klimmen,  www.decarishof.nl we worden ontvangen op de cour van de carréhoeve alwaar we een eerste toelichting krijgen op de historie van dit pand en de wijze waarop hun de cour vorm hebben gegeven. Vervolgens betreden we hun eetkamer waar we lunchen  aan een met damast gedekte ronde tafel. De lunch behelst het volgende: als start een gazpacho (koude soep) van komkommer en tomaten met kruiden uit eigen tuin. Daarna krijgen we kleine sandwiches van drie soorten huisgebakken brood: olijvenbrood belegd met gerookte zalm, vijgenbrood belegd met paté en noten-abrikozenbrood belegd met brie. Ter afsluiting is er koffie/thee met huisgebakken vlaai. Bij de maaltijd wordt Zuid-Franse rosé geschonken en voor niet-wijndrinkers jus d'orange. Na de lunch krijgen we een uitgebreide rondleiding door de tuin die tegen die tijd helemaal in het teken staat van de bloeiende bloembollen en dan dus zeer kleurrijk is. Uw kleuren rood en paars zult u ruimschoots aantreffen! We zijn overigens de eerste Red Hats-groep die hun bezoekt in de twaalf jaren waarin onze tuin nu is opengesteld. De kosten voor deze dag zijn € 25,00 p.p..

Donderdag 12 mei: naar Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch georganiseerd door Red Hats Roermond , zie uitnodiging die jullie is toegezonden op 14 februari 2016.

Zondag 26 juni FEEST Els, Els wordt 60, thema Italië, uitnodigingen worden nog verzorgd

Zaterdag 30 juli BBQ bij Mardge, nadere info krijgen we nog van Mardge

Zondag 18 september 2016, we gaan mee met de koetsenparade in Maaseik, Lea heeft voor ons een postkoets met 4 Friezen paarden, een koetsier en een palfrenier gereserveerd. Vertrektijd omstreeks 10.00 u op de Markt in Maaseik, de juiste tijd wordt nog medegedeeld en lunch onderweg. Daarna volgt het koetsendifilé op de Markt tussen 15.30 u en 16.00 u.

Maandag 10 oktober: bezoek aan de paukenfabriek Adams in Ittervoort, Karien is hier mee bezig en nadere info volgt

November: film of theater ook deze uitstap wordt door Karien verzorgd

Donderdag 1 december: Kerstmarkt Aken